Winkelkarretje 0

Première van de Hugyfot Vision Systeembehuizing

De Sony RX100 en de GoPro Hero behoren zonder twijfel tot de meest iconische en kwalitatieve foto- en videoapparaten op de markt. Om het beste uit je Sony RX100 of GoPro Hero te kunnen halen heeft Hugyfot een extreem veelzijdige systeembehuizing ontwikkeld. De Vision systeembehuizing omvat enkele componenten in aluminium die je in verschillende combinaties kunt samenvoegen. Van een behuizing voor de GoPro Hero (5, 6 of 7) of voor de Sony RX100 (Mk3 t.e.m. Mk6), tot een compleet standalone monitor systeem voor je compact of DSLR camera, het Vision systeem biedt het allemaal. Het inbouwen van de Sony RX100 en de GoPro Hero gaat snel en eenvoudig dankzij het plug & play stekkersysteem en het snelsluitsysteem op de behuizing d.m.v. excentrische draaiknoppen. Het standalone monitor systeem zorgt voor een ongezien gebruiksgemak wanneer je jouw compact of DSLR camera gebruikt voor video-opnames. De behuizingen zijn voorzien van lithium power banks die een autonomie bieden van 4 tot 5 uur (afhankelijk van het model). Het grote 7" HDMI scherm geeft elk detail weer en is zeer handig bij het maken van macro opnames. De Vision systeembehuizing voor de Sony RX100 en de GoPro Hero wordt standaard geleverd met een Hugyfot multifunctionele vleugel en aluminium handvaten met 1" kogelbevestigingen. Ze is gefreesd uit massief aluminium en is drukvast tot 200m.

Op zaterdag 20 oktober wordt het complete systeem in première voorgesteld in onze fabriek te Erembodegem. Daarnaast zijn er nog enkele workshops onderwaterfotografie en -videografie, rondleidingen doorheen de fabriek waar de Hugyfot behuizingen en de Green Force lampen gefabriceerd worden en geeft Sony België doorlopend demonstraties met hun toestellen.

Aanwezigheid tijdens persvoorstelling en/of deelname aan de workshops is gratis, mits vooraf in te schrijven.

U kunt uw deelname bevestigen via mail naar info@dafactory.eu met vermelding van:

  • het aantal deelnemers
  • deelname aan persvoorstelling of
  • deelname aan workshops of
  • deelname aan persvoorstelling + workshops

Agenda zaterdag 20 oktober:

  • 10u00: ontvangst met persconferentie en voorstelling van de Vision systeembehuizing. Aansluitend fabrieksrondleiding en demonstratie van Sony camera’s (Sony België).
  • 13u00 tot 15u45: doorlopend voorstelling van de Vision systeembehuizing, workshops, demonstratie van Sony camera’s en fabrieksrondleiding
  • 16u00: receptie

Voor meer informatie: contacteer Da Factory via info@dafactory.eu