Winkelkarretje 0

Tweedehandsbeurs

Op zondag 15 oktober 2017 organiseert Da Factory een tweedehandsbeurs voor onderwaterfoto- en videomateriaal in haar bedrijfsgebouwen te Erembodegem. Naast de tweedehandsbeurs worden er ook randactiviteiten voorzien zoals een begeleide rondleiding doorheen het Hugyfot en Green Force atelier. Duikers kunnen hun duik- en/of videolampen meebrengen voor een ‘echte lumen’ test d.m.v. onze meetapparatuur, terwijl tweedehandsbehuizingen vóór de aan- of verkoop getest kunnen worden in onze druktank.

Kandidaat verkopers kunnen zich inschrijven via onderstaand formulier. Na inschrijving dient de kandidaat verkoper een foto en een korte beschrijving van elk aangeboden artikel (1 foto en beschrijving per artikel) door te sturen naar info@dafactory.eu. Wij zorgen voor catalogi waarin alle verkopers en hun te koop aangeboden artikelen staan afgebeeld. Kandidaat kopers kunnen op basis van deze catalogi ter plaatse de artikelen en de verkopers van hun keuze selecteren en onmiddellijk contact leggen. Wij zorgen ook voor de ruimte en de infrastructuur waar de koper en de verkoper de artikelen kunnen tonen en evalueren.

Uw inschrijving als verkoper wordt pas bevestigd door overschrijving van 15 Euro op rekening van Da Factory (IBAN : BE23734042348791 - BIC : KREDBEBB) met vermelding ‘Tweedehandsbeurs - naam verkoper). U ontvangt dan via mail een bevestiging van uw inschrijving en een voucher ter waarde van 15 Euro voor aankopen bij Da Factory).

Datum tweedehandsbeurs: zondag 15 oktober 2017 van 10u00 tot 16u00
Waar: Da Factory - Industrielaan 30 - 9320 Erembodegem - België
Ruime parking beschikbaar.