Winkelkarretje 0

Masterclass: Super-macro met voorzetlenzen

Deze Masterclass wordt verschoven naar een andere datum. Een nieuwe datum voor deze Masterclass wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Bij macrofotografie (of close-up fotografie) tracht je het onderwerp zo dicht mogelijk te benaderen om het zo gedetailleerd mogelijk in beeld te kunnen brengen. We spreken dan van een vergroting die minimaal 1 is. Om nog meer detail weer te geven (extra vergroting) kunnen extra voorzetlenzen gebruikt worden (diopters). Het gebruik van deze diopters vermindert de scherptediepte en vraagt om aangepaste belichtingstechnieken.Marc Vermeiren heeft zich toegelegd op deze bijzondere vorm van macrofotografie. In deze masterclass legt hij je uit welke lenzen beschikbaar zijn en wat hun specifieke eigenschappen zijn. Tevens leert hij je hoe het onderwerp te benaderen met deze voorzetlenzen en hoe je deze onderwerpen het best kunt belichten met je onderwaterflitsers.Voor wie: alle fotografen die gebruik maken van macro voorzetlenzen.
Wanneer: een nieuwe datum voor deze Masterclass wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd
Locatie: da factory, Industrielaan 30, 9320 Erembodegem
Prijs: €125 per persoon - lunch inbegrepen.

Minimum 5 deelnemers. In geval van onvoldoende deelnemers wordt een andere datum voorgesteld of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Inschrijven kan door overschrijving van €125 op rekening van da factory en bevestigingsmail met contactgegevens naar info@dafactory.eu
KBC Bank
IBAN : BE23734042348791
BIC : KREDBEBB
Met vermelding: masterclass super-macro met voorzetlenzen - naam deelnemer