Winkelkarretje 0

Masterclass: Macrofotografie

Bij macrofotografie (of close-up fotografie) tracht je het onderwerp zo dicht mogelijk te benaderen om het zo gedetailleerd mogelijk in beeld te kunnen brengen. Het benaderen van je onderwerp, het op een fascinerende manier in beeld brengen en tegelijkertijd ook nog eens een correcte flitstechniek gebruiken maakt deze discipline van de onderwaterfotografie zeer boeiend, maar ook zeer technisch.

 

De foto’s van Els Van Den Borre en Bruno Van Saen zijn wereldwijd bekroond. Als geen ander weten zij hun onderwerpen op een fascinerende manier in beeld te brengen. Tijdens deze workshop tonen ze je aan de hand van bekroonde beelden hoe je je onderwerpen het best benadert, in beeld brengt en ontluisteren Els en Bruno de geheimen van de perfecte flitstechnieken.

 

Voor wie: alle onderwaterfotografen.
Wanneer: zaterdag 20/5/2017 van 10u tot 16u.
Locatie: da factory, Industrielaan 30, 9320 Erembodegem
Prijs: €125 per persoon - lunch inbegrepen.

Minimum 5 deelnemers. In geval van onvoldoende deelnemers wordt een andere datum voorgesteld of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Inschrijven kan door overschrijving van €125 op rekening van da factory en bevestigingsmail met contactgegevens naar info@dafactory.eu
KBC Bank
IBAN : BE23734042348791
BIC : KREDBEBB
Met vermelding: masterclass macrofotografie - naam deelnemer