Winkelkarretje 0

Masterclass: Haal het beste uit je GoPro Hero

Omwille van de ruime belangstelling voor de Masterclass GoPro van zaterdag 29/04/2017 is deze volledig volgeboekt. Wij organiseren zeer binnenkort een tweede sessie en publiceren hier de nieuwe data.

De intrede van de GoPro Hero camera’s zorgde voor een omwenteling in de wereld van de videografie. Voor het eerst was het voor de niet-professionele gebruiker mogelijk om adembenemende opnames te maken met compacte en betaalbare apparatuur. Vandaag de dag is de beelkwaliteit van de GoPro Hero camera dusdanig geëvolueerd dat hij tot de standaard uitrusting van de professionele videograaf kan worden gereken.


Johan De Volder is een gepassioneede cameraman die zich heeft toeglegd op het realiseren van (onderwater)opnames met de GoPro Hero. Tijdens deze masterclass toont hij aan de hand van adembenemende opnames hoe je het beste uit je GoPro Hero kunt halen. Je leert tevens welke camera-settings belangrijk zijn en hoe je die het best kunt instellen in functie van specifieke omstandigheden onder water.Voor wie: alle onderwatervideografen met interesse voor de GoPro Hero camera. GoPro gebruikers kunnen hun eigen camera en behuizing meebrengen naar de Masterclass.
Wanneer: zaterdag 29/4/2017 van 10u tot 16u.
Locatie: da factory, Industrielaan 30, 9320 Erembodegem
Prijs: € 125 per persoon - lunch inbegrepen.

Minimum 5 deelnemers. In geval van onvoldoende deelnemers wordt een andere datum voorgesteld of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Inschrijven kan door overschrijving van €125 op rekening van da factory en bevestigingsmail met contactgegevens naar info@dafactory.eu
KBC Bank
IBAN : BE23734042348791
BIC : KREDBEBB
Met vermelding: masterclass GoPro Hero - naam deelnemer