Winkelkarretje 0

Masterclass: 7 Speciale Technieken voor Creatieve Fotografie

Dankzij de digitale revolutie is de fotografie nog populairder geworden dan het al was. Internet wordt letterlijk overspoeld met  miljoenen foto’s. Maar hoe onderscheid jij je nu van de rest? Het antwoord vind je alvast in de Masterclass “ 7 speciale technieken voor creatieve fotografie” die gegeven wordt door Filip Staes. Aan de hand van eigen werk toont hij jou de geheimen van zijn succesvolle foto’s en vertelt hij hoe je zelf te werk kan gaan om op een originele manier uit de hoek te komen.

  

 

Onderwerpen:

  • Creatief met gekleurde lichten
  • Licht achter het onderwerp
  • Half/half foto’s
  • Filter fotografie
  • Dichtbij groothoek
  • Snoot
  • Bokeh

Filip Staes is een gepassioneerd onderwaterfotograaf die al meer dan 25 jaar duikt. Met meer dan 100 nationale en internationale fotografieprijzen heeft hij een indrukwekkend palmares opgebouwd. Zijn laatste verwezenlijking is de titel van wereldkampioen bij Underwater.com in de VS. Hij zal je aan de hand van een aantal beelden uit zijn uitgebreide verzameling foto’s uitleg geven hoe op een originele manier uit de hoek kan komen.


Voor wie:
alle fotografen die hun fotografie naar een hoger niveau willen tillen.
Alle soorten fototoestellen. 
Wanneer: maandag 14/05/2018 van 19u tot 22u.
Locatie: da factory, Industrielaan 30, 9320 Erembodegem
Prijs: €60 per persoon.

Minimum 5 deelnemers. In geval van onvoldoende deelnemers wordt een andere datum voorgesteld of wordt het inschrijvingsgeld teruggestort.

Inschrijven kan door overschrijving van €60 op rekening van da factory en bevestigingsmail met contactgegevens naar info@dafactory.eu

KBC Bank
IBAN : BE23734042348791
BIC : KREDBEBB
Met vermelding: masterclass 7 speciale technieken - naam deelnemer