Masterclass:

Heb jij ook steeds last van zweefvuil op je foto’s? Lukt het je ook niet echt om een ‘wow’ beeld te maken zoals de Masters het doen?

Nochtans zijn hier geen geheimen rond, toch niet bij Els Van Den Borre en Bruno Van Saen. In de Masterclass ‘Fantastische onderwaterbeelden maken’ leren ze je hoe je jouw onderwaterfoto’s naar een hoger niveau brengt. Els en Bruno zijn wereldberoemd om hun macro beelden. Volgens hen kan jij dit ook! Enkele tips & tricks zijn voldoende om klaar te zijn voor de perfecte foto.

  

  

Onderwerpen:

  • Vermijden van zweefvuil
  • De basisregels van Els & Bruno
  • Correcte belichting
  • Van macro naar super macro
  • Hoe maak je de perfecte foto

In amper 5 jaar tijd, wisten Bruno Van Saen en Els Van Den Borre zich op te werken tot de internationale top in onderwaterfotografie. Drie ‘Gouden Duiker’ trofeeën tijdens het Wereldfestival voor onderwaterbeelden in Marseille, meer dan 80 podium plaatsen, 9 cover foto’s en meer dan 50 publicaties in diverse magazines is slechts een kleine impressie van hun nog prille duikcarrière.

Voor wie: alle fotografen die hun fotografie naar een hoger niveau willen tillen.
Alle soorten fototoestellen. 
Wanneer: 

Locatie: da factory, Industrielaan 30, 9320 Erembodegem
Prijs: €125 per persoon - lunch inbegrepen.

Inschrijven kan door overschrijving van €125 op rekening van da factory en bevestigingsmail met contactgegevens naar info@dafactory.eu
KBC Bank
IBAN : BE23734042348791
BIC : KREDBEBB
Met vermelding: masterclass fantastische onderwaterbeelden maken - naam deelnemer